Nyheder

PlayStation showcase kan være på vej til maj

Foto: Game Crater

Af Kasper Pedersen
4 april, 2024

Måske vi vil se mere fra Silent Hill 2 Remake?

PlayStation er kendt (nogle vil måske sige “berygtet”) for at holde kortene tæt på kroppen, og kun komme ud med meddelelser, når de rent faktisk har noget at vise omkring kommende spil. Den sidste store showcase fra virksomheden var “State Of Play” tilbage i januar, hvor blandt andet Rise Of The Ronin, Stellar Blade og Helldivers 2 tog rampelyset.

Nu går der rygter om, at vi snart har endnu et show i vente, i hvert fald hvis man skal tro på den ofte troværdige spiljournalist Jeff Grubb. I hans podcast “Giantbomb” fortæller han, at han har hørt folk snakke om et kommende show. Hvilken størrelse showcasen ville have, vides dog ikke.

Jeff fortsætter med at sige, at han særligt forventer Silent Hill 2 Remake vil blive vist frem med udgivelsesdato, hvilket er sandsynligt, da vi for ganske nyligt kunne se spillet få en aldersgrænse med begrundelse i Nordamerika. Noget andet der kan underbygge påstanden om et show i maj, er, at sidste år i slut maj, viste PlayStation en lidt over en times lang showcase. Der blev her vist mere end 30 titler såsom; Fairgame$, Metal Gear Solid Delta: Snake Eater & Marathon.

Sidste PlayStation Showcase fra 2023 var en temmelig lang affære med masser af spil. Kilde: YouTube.

Det bliver interessant at se, om Jeff Grubs udtalelse kommer til at holde stik, og hvad PlayStation har gemt i ærmet til en potentielt større showcase. Konglomeraten har tidligere været kritiseret for ikke at have noget særligt at vise frem, men med titler såsom som Helldivers II, Final Fantasy VII: Rebirth, Rise of The Ronin og FoamStars, bare i første kvartal af 2024, bliver det interessant at se, om de fortsat vil have vind i sejlene.

Kasper Pedersen – Skribent & Anmelder


Kasper har en kandidatgrad i Corporate Communication, hvor han specialiserede sig inden for tekstforfatning og hjemmesidedesign. Har tidligere været anmelder og skribent hos Pixel.tv i to år. Har en stor kærlighed for alt japansk underholdningskultur, såsom anime og JRPG. Nyder også et godt Survival Horror-spil, der bygger på atmosfæriske gys fremfor tarvelige jump scares.

© Copyright - arkaden.dk